Autosalon gaat van start. Profiteer van de voordelige condities!

 • Het autosalon in Brussel gaat van start. Je kan het salon bezoeken van 14 januari tot en met 22 januari 2017.
  Intussen is het reeds de 95e editie van het autosalon. De grootste merken stellen er hun modellen voor en dit is goed voor een oppervlakte van 100.000 m2.

  In januari is Garage Boes speciaal geopend op zondag 15 januari, zondag 22 januari en zondag 29 januari. Dit steeds van 10u tot 17u. Zo kan je maximaal genieten van onze saloncondities.

  Kom ons dus zeker een bezoekje brengen om de nieuwigheden te ontdekken en je te informeren over de voordelige saloncondities.

  Een nieuwigheid is de ST Line die beschikbaar is op de Fiesta, Focus, Modeo en Kuga. Deze uitrusting geeft je wagen een sportieve look en iets stevigere demping. Specifieke velgen behoren ook tot de mogelijkheden.

  Bij de bedrijfsvoertuigen werd de Transit bekroond als de meest verkochte bestelwagen ter wereld.
  Maar liefst 400.000 stuks werden er verkocht. De verkoop steeg met 31% t.o.v. vorig jaar.

  Interesse in een Transit? Op het hele Transit gamma is er trouwens ook vijf jaar gratis waarborg tot maximum 100.000 km.

 • 10-daagse van de tweedehandswagen

  Van donderdag 21 maart tot en met zondag 31 maart houden wij de “10-Daagse van de Tweedehandswagen”. Bij Boes Garage hebben we steeds een ruim aanbod van jonge tweedehandse wagens. Deze wagens hebben uiteraard minimum 1 jaar waarborg. Tijdens deze 10-daagse ontvangt iedere koper een gratis tankkaart t.w.v. € 250,00 en gratis B.I.V. als je een diesel wagen koopt. Vraag ook zeker naar onze interessante financieringsvoorwaarden.