Ford FIESTA VAN

De Fiesta Van combineert alle comfort, functies en laag brandstofverbruik van een kleine auto, met het gebruiksgemak en de productiviteit van een bedrijfsvoertuig. Makkelijk om mee door drukke straten te rijden, overal te laden en te lossen, deze bestelwagen biedt ook lage eigendomskosten.

Ford TRANSIT COURIER

Bekwaam, betrouwbaar en zeer zuinig, zoals elke Transit-bestelwagen. Comfortabel, met veel rijplezier en boordevol intelligente technologie zoals bij elke auto van Ford. Dit is de nieuwe Transit Courier. Dankzij de compacte grootte kunt u uitstekend manoeuvreren en een van de beste draaicirkels uit de klasse laat u toe om u eenvoudig een weg te banen in drukke, smalle straten en nauwe parkeerplaatsen.

Ford TRANSIT CONNECT

Elke Transit wordt doelgericht gebouwd en de gloednieuwe Transit Connect is hierop geen uitzondering. Deze stevige, praktische en betrouwbare bestelwagen biedt een grote laadruimte: 2,9 m3 in de L1-versie (korte wielbasis) en 3,6 m3 in de L2-versie (lange wielbasis), met tot 1.000 kg vracht. De Transit Connect is voorzien van een ingenieus laadschot waardoor u buizen, ladders en andere items tot 3 meter lang in de L1 en 3,4 meter lang in de L2, veilig in uw bestelwagen kunt vervoeren.

Ford TRANSIT CUSTOM

De nieuwe Transit Custom zet de norm voor efficiëntie en laadruimte, verbetert uw productiviteit en zal een opvallende indruk maken op uw klanten. Hij verdiende dus zonder twijfel de prestigieuze International Van of the Year 2013 award. Dank zij de Ford Transit Custom, ontving Ford bovendien de prijs van de ‘Best Selling Van of the Year 2014’. Het middelgrote model in onze nieuwe Transit-reeks, de Transit Custom, haalt het beste brandstofverbruik in zijn klasse, grotendeels dankzij brandstofbesparende ECOnetic-technologieën zoals Auto-Start-Stop en Smart Regenerative Charging.

Ford TRANSIT 2T

De gloednieuwe Ford Transit 2T is de grootste bestelwagen binnen het assortiment. En met zijn uitgebreide keuze aan wielbasissen, cabinestijlen, dakhoogtes, motoren en zoveel meer, biedt hij u een groot assortiment van opties om uw voertuig te specificeren. In het kort, noem uw bedrijfsactiviteit, som uw vereisten op en u zult een Transit vinden die voor de job gemaakt is. Een lange lijst van ultramoderne technologieën omvat SYNC met Emergency Assistance, Adaptive Cruise Control and Curve Control.

Ford RANGER

De Ford Ranger is meedogenloos getest in de moeilijkste omgevingen, bij extreme temperaturen en over de ruwste terreinen. Hij is dan ook klaar om elke uitdaging aan te kunnen. Het nieuwste model is krachtiger dan ooit, dankzij een nieuw gamma geavanceerde Duratorq-dieselmotoren, waarmee u over een laadvermogen tot 1.179 kg en een sleepvermogen tot 3.350 kg beschikt. De motoren voldoen ook aan de Euro V-emissienormen en bieden een efficiënter brandstofverbruik.

image description Ford FIESTA VAN
image description Ford TRANSIT COURIER
image description Ford TRANSIT CONNECT
image description Ford TRANSIT CUSTOM
image description Ford TRANSIT 2T
image description Ford RANGER
  • VERLENGDE SALONCONDITIES

    Geniet nu nog van verlengde saloncondities tot 28 februari 2019!  Profiteer nu nog van de uitzonderlijke kortingen, overnamevoorwaarden, financieringsvoorwaarden, …. en geniet van de uitzonderlijke waarborgcondities tot 7 jaar !!  Kom en ontdek het ganse Ford gamma in onze showroom.  Wij zijn elke werkdag geopend tot 18h30.  Zaterdag staan wij tot uw dienst tot 16h00.  […]