Ford Performance en de mooiste routes van Europa

 • Ford Performance heeft voor u de mooiste routes van Europa bezocht in een Mustang, een Focus RS en ST en een Fiesta ST.

  Ford levert ons een meesterwerk dat twaalf maanden in beslag heeft genomen en waarvoor de constructeur meer dan 15.000 kilometer heeft afgelegd, op de mooiste wegen van Europa. De keuze van de routes werd gebaseerd op verschillende criteria, zoals de aanwezigheid van bochten, de toegankelijkheid, de kwaliteit van het wegdek en de schoonheid van de landschappen. Tot slot werden zes routes gekozen, die afgelegd werden door de meest iconische modellen van de constructeur: de Mustang, de Focus RS, de Focus ST en de Fiesta ST.

  Van Roemenië tot Mallorca

  De Mustang GT dwaalde over de snelweg van Transylvanië (Roemenië), de Focus RS kon zich uitleven op de Blakey Ridge in het Verenigd Koninkrijk, de Fiesta ST nam de C462 in Catalonië (Spanje) voor zijn rekening en de Mustang Convertible deed de D526 en D926 in de Franse Alpen aan. De Focus ST reed tot slot de MA10 in Mallorca (Spanje) af en de B500 in het hart van het Zwarte Woud (Duitsland). Enjoy !!

   

 • image description
 • 10-daagse van de tweedehandswagen

  Van donderdag 21 maart tot en met zondag 31 maart houden wij de “10-Daagse van de Tweedehandswagen”. Bij Boes Garage hebben we steeds een ruim aanbod van jonge tweedehandse wagens. Deze wagens hebben uiteraard minimum 1 jaar waarborg. Tijdens deze 10-daagse ontvangt iedere koper een gratis tankkaart t.w.v. € 250,00 en gratis B.I.V. als je een diesel wagen koopt. Vraag ook zeker naar onze interessante financieringsvoorwaarden.