Ford TRANSIT COURIER

De Transit Courier, die werd ontworpen en getest volgens de strenge test- en duurzaamheidsnormen van Ford, paart de robuustheid van een betrouwbare bestelwagen aan een compact koetswerk.

New Ford TRANSIT COURIER

De wendbare nieuwe Transit Courier is de meest compacte uit de Transit-reeks, en toch bevat hij de geprezen praktische functies van grotere voertuigen.

Bovendien zit de nieuwe versie boordevol geavanceerde technologieën. Inclusief systemen om handenvrij verbonden te blijven, en om u te helpen uw snelheid te controleren en aan te passen. Ook de motoren van het voertuig werden verbeterd, zodat u energiezuiniger dan ooit tevoren kunt rijden.

Ford TRANSIT CONNECT

De Ford Transit Connect is gebouwd om uw zwaarste karweien te klaren en tegelijk een opvallende look te hebben. Met de nieuwste zuinige motoren en intelligente technologieën geeft hij moderne ondernemingen een aanzienlijke voorsprong.

New Ford TRANSIT CONNECT

Met een geraffineerde nieuwe look, een grondig vernieuwd interieur en meer geavanceerdere technologieën dan ooit tevoren heeft de nieuwe Transit Connect zich heruitgevonden. De typische robuustheid, duurzaamheid en functionaliteit van de Transit blijven behouden, met onder meer een ingenieus laadschot en flexibele zitplaatsen voor de passagiers vooraan. Met korte en lange wielbasis voor een laadvolume tot 3,6 m³ (VDA), een laadvermogen tot 900 kg en carrosseriestijlen waaronder bestelwagen en kombi . Nu is hij een uitzonderlijk geraffineerde 1-tons bestelwagen uitgerust met waardevolle rijhulptechnologieën, waarvan vele tegenwoordig enkel in personenauto’s voorhanden zijn. De technologie heeft ook het brandstofverbruik verbeterd en de uitstoot verminderd, en daarmee ook de allerbelangrijkste bedrijfskosten.

Ford TRANSIT CUSTOM

De nieuwe Transit Custom onderging enkele grote wijzigingen. Stoere nieuwe look. Opvallende koplampen met led-dagrijlichten (standaard op Trend, Limited en Sport) Een zuiver en logisch ingedeeld interieur. En een uitmuntend gamma rijhulpsystemen om uw werkleven nog eenvoudiger te maken. Maar hoewel de Transit Custom heel wat nieuwe uitrusting kreeg, raakten we niet aan zijn schitterende laadcapaciteiten, zijn legendarische robuustheid en zijn talent voor zwaar werk

Ford TRANSIT CUSTOM NUGGET

Waar u ook naartoe gaat, zorg dat u er comfortabel en stijlvol geraakt. De nieuwe Transit Custom Nugget kampeerwagen van Ford en Westfalia is ontworpen om weg van huis uw thuis te zijn. Of u nu nieuwe plaatsen ontdekt of uw favoriete bestemmingen opnieuw bezoekt, er is geen betere manier om te reizen dan in de Transit Custom Nugget.

Ford TRANSIT CUSTOM NUGGET PLUS

De nieuwe Transit Custom Nugget Plus kampeerwagen is uw thuis op de weg – waar u ook reist en besluit te stoppen. De zeer geavanceerde conversie is gebouwd volgens de strengste normen van Ford en Westfalia, een van Europa’s toonaangevende en meest ervaren camperbouwers. De bestelwagen beschikt dus over de aangename rijdynamiek die u van een Transit verwacht, naast uitstekende niveaus van comfort, innovatie en functionaliteit.

Ford RANGER

Elk afzonderlijk onderdeel van de Ford Ranger werd ontwikkeld met het oog op een maximale betrouwbaarheid en robuustheid en met één doelstelling duidelijk in het achterhoofd: kwaliteit die blijft.

Ford TRANSIT 2T

Wat u ook zoekt in een bestelwagen, u vindt het steeds in de Ford Transit. Drie laadlengtes, twee dakhoogtes, een keuze tussen FWD, RWD en AWD, MTM tussen 2.900 kg en 4.700 kg en MTMs tot maximaal 7.000 kg. Plus een keuze aan zetel- en koetswerkconfiguraties die aan uw behoeften voldoen.

Ford TRANSIT BUS

Als men passagiers snel, veilig en comfortabel wil vervoeren, is er geen slimmere keuze dan het Ford Transit bus gamma. Groter, knapper en veelzijdiger dan ooit: de bus die speciaal werd ontworpen om mensen te vervoeren.

Ford TRANSIT CHASSIS CABINE

De Transit Chassis Cabine combineert de kracht van een vrachtwagen met de wendbaarheid van een licht bedrijfsvoertuig. Elke versie, van de L1 (korte wielbasis) tot de L5 (extra lange wielbasis), staat op een robuust ladderchassis dat de vlakke, stevige basis biedt voor elke gewenste opbouw. De verschillende aandrijflijnen, cabineversies en de enkele of dubbele achterwielen maken hem zeer veelzijdig. Van bestelwagen met gesloten laadruimte, open laadbak of kipbak tot koelwagen, mobiele werkplaats, ambulancevoertuig of camper, Ford heeft gegarandeerd een Transit Chassis Cabine die er geschikt voor is.

image description Ford TRANSIT COURIER
image description New Ford TRANSIT COURIER
image description Ford TRANSIT CONNECT
image description New Ford TRANSIT CONNECT
image description Ford TRANSIT CUSTOM
image description Ford TRANSIT CUSTOM NUGGET
image description Ford TRANSIT CUSTOM NUGGET PLUS
image description Ford RANGER
image description Ford TRANSIT 2T
image description Ford TRANSIT BUS
image description Ford TRANSIT CHASSIS CABINE
  • Garage Boes sluit zijn deuren om even uit te blazen

    Uw favoriete Ford-garage gaat op jaarlijks verlof. Op maandag 22/07 gaan we er voor twee weekjes tussenuit. We verwelkomen je graag met open armen vanaf maandag 05/08. Onze depannagedienst blijft uiteraard 24/24 beschikbaar op 012/741 841.