Ford KA+

Met vlotte, aangename besturing kijkt u er altijd naar uit om plaats te nemen achter het stuur. Speciaal afgestemde elektrische stuurbekrachtiging houdt de KA+ wendbaar. Daardoor is parkeren eenvoudig, verloopt rijden in het stadsverkeer moeiteloos en is cruisen op de autosnelweg ontspannend en prettig. Een slim cruise control-systeem met instelbare snelheidsbegrenzer is ook ontworpen om u binnen de door u gekozen snelheid te houden. Dit beperkt het risico dat u sneller rijdt dan de plaatselijke limiet toelaat.

Ford FIESTA

Technologie moet altijd een doel hebben. En wanneer u uw nieuwe Ford Fiesta start, brengt u een hele reeks geavanceerde functies en systemen tot leven. Intelligente technologieën zoals Active Park Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid en Traffic Sign Recognition. Maak u klaar om technologieën te ervaren die zo slim en handig zijn dat u zich zult afvragen hoe u het ooit zonder hebt gedaan.

Ford FIESTA ST

De nieuwe Fiesta ST is krachtiger, reactiever en leuker dan ooit tevoren. Een nieuwe 1,5 liter Ford Ecoboost-benzinemotor genereert 200 pk met 290 Nm koppel en gaat van 0-60 km/u in 6,5 seconden. Cilinderuitschakeling laat u elke dag brandstof besparen en dus efficiënter rijden. En mechanisch sperdifferentieel zorgt voor tractie en controle wanneer u die het meest nodig heeft.

Ford TOURNEO COURIER

De nieuwe Tourneo Courier is compact en veelzijdig, zodat u naadloos kunt afwisselen tussen werk en spel. Het zorgvuldig ontworpen nieuwe interieur is voorzien van een flexibele zetelschikking die gemakkelijk een comfortabele plaats biedt aan vijf personen. Het kan ook worden geconfigureerd zodat u extra ruimte krijgt om al het nodige te vervoeren.

En nu kunt u genieten van een keuze aan geavanceerde technologieën die zo nuttig zijn dat u zich afvraagt hoe u ooit zonder hebt gedaan. Inclusief systemen om handenvrij verbonden te blijven, en om u te helpen uw snelheid te regelen.

Met zijn nieuwe ontwerp en verbeterde efficiëntie is de nieuwe Tourneo Courier de slimste manier om het hele gezin of een volledige lading te vervoeren.

Ford ECOSPORT

Wanneer u het stuur vastgrijpt krijgt u de directe controle over een reeks geavanceerde bestuurderssystemen, allemaal vanuit een verhoogde rijstand. Intelligent All-Wheel Drive (AWD) zorgt voor een uitzonderlijk rijgedrag in veranderlijke omstandigheden. Hill Start Assist helpt voorkomen dat u bij het starten op een heuvel achteruit rijdt. En de LED-dagrijverlichting combineren een hoge zichtbaarheid met een hoog niveau van stijl.

Ford FOCUS

De nieuwe Focus is ontworpen om uw rijervaring op elk gebied te verbeteren.

Deze nieuwe generatie auto zit boordevol geavanceerde functies, zoals Ford Co-Pilot360, een indrukwekkende reeks Driver Assist technologieën zoals Adaptive Cruise Control met Stop & Go en Lane Centering, en Active Park Assist 2. Deze slimme technologieën kunnen zowel het versnellen als het remmen, en het sturen ondersteunen. Bovendien zijn alle nieuwe technologieën zo eenvoudig en handig in gebruik dat u zich zult afvragen hoe u ooit zonder hebt gekund.

Ford C-MAX

Praktische bruikbaarheid zit de Ford C-MAX in het bloed, ideaal voor uw gezin. De Ford C-MAX is een ruime vijfzitter, terwijl de grotere Ford Grand C-MAX twee schuifdeuren en tot zeven plaatsen aanbiedt. Dankzij de hoge zitpositie en het ruime glasoppervlak ziet u meer van de weg voor u en hebben alle inzittenden een mooi uitzicht naar buiten.

Ford TOURNEO CONNECT

Of u nu op zoek bent naar vijf of zeven veelzijdige zitplaatsen, of een voertuig om uw werkdag naadloos over te laten vloeien in uw vrije tijd, de nieuwe Tourneo Connect is ingesteld om uw hele rijervaring naar een hoger niveau te schakelen.

Het voertuig biedt een ingenieus flexibel zetelsysteem. Hij heeft ook een lange lijst van standaard en optionele technologieën, die u eerder zou verwachten op duurdere MPV’s. Er zijn verfijnde maar gebruiksvriendelijke systemen om u verbonden en handsfree te houden; om u te helpen uw snelheid te regelen en te controleren en zelfs voetgangers om u heen te beschermen.

Met een vernieuwd exterieur en verbeterd interieur, verbeterde efficiëntie, geeft de nieuwe Tourneo Connect blijk van gezond verstand, ongeacht wie en wat u van A naar B moet brengen.

Ford KUGA

De nieuwe Ford Kuga weerspiegelt als geen ander uw veeleisende, zelfverzekerde aard. Zijn inspirerende technologieën en prachtig afgewerkte design bieden hoogwaardige luxe en superieure prestaties, waardoor de nieuwe Ford Kuga de ideale partner is voor uw avontuurlijke en ondernemende geest.

Ford MONDEO

De strakke lijnen van de nieuwe Mondeo doorklieven de lucht efficiënter dan ooit. Achter het trapeziumvormige radiatorrooster schuilt de Active Grille Shutter (actieve radiatorroosterafsluiting) die de luchtstroom verbetert en de luchtweerstand vermindert. De aerodynamische achtervleugels verminderen de turbulentie en maken de auto extra stabiel. Wanneer aangedreven door de Ford EcoBoost-motor, wordt de brandstofefficiëntie nog beter. De EcoBoost-motoren van Ford leveren dezelfde prestaties als grotere motoren, maar dan met een superieure zuinigheid en een kleinere uitstoot.

Ford MUSTANG

Een nieuw ontwerp dat agressiviteit en aerodynamische efficiëntie combineert. Nieuwe technologieën met real-time informatie worden weergegeven op de 12” digitale display van het instrumentenpaneel. Ongeëvenaarde prestaties met de MagneRideTM gecontroleerde adaptieve ophanging en een onvergelijkbaar rijplezier dankzij de nieuwe actieve uitlaat.

Ford S-MAX

Compromissen maken wij liever niet, net zoals u. Wilt u een wagen die in een zee van ruimte en in alle comfort tot zeven personen vervoert, maar tegelijk ook een prachtige lijn heeft? Dan hebt u eigenlijk maar één keuze. In de nieuwe Ford S-MAX is er plaats voor alles, behalve voor compromissen. Ga er dus voor en geniet maximaal van het leven.

Ford GALAXY

Met zijn zeven volwaardige zitplaatsen loopt de nieuwe Ford Galaxy over van luxe en ruimte. Met het innovatieve EasyFold-systeem kunt u iedere zetel op de tweede rij neervouwen met een druk op de knop. Het nieuwe PowerFold helpt u dan weer het laden van grote voorwerpen te versnellen door de derde rij zitplaatsen met een druk op de knop omlaag en omhoog te brengen. (PowerFold is een optie, beschikbaar tegen meerprijs)

Ford EDGE

De nieuwe Ford Edge is de verpersoonlijking van verfijning. Een ultramodern exterieur, gecombineerd met een verfijnd vormgegeven interieur, voor een volledig gevoel van luxe. Geavanceerde technologieën tillen de connectiviteit en het vertrouwen naar een hoger niveau en zijn ontworpen om je rijervaring op elk gebied te verbeteren.

Ford TOURNEO CUSTOM

Uitzonderlijk comfort, intelligent ontwerp, geavanceerde technologie en plaats voor maximaal negen personen. Bovendien rijdt de Tourneo Custom als een personenauto en is het nieuw exterieur ultramodern.

image description Ford KA+
image description Ford FIESTA
image description Ford FIESTA ST
image description Ford TOURNEO COURIER
image description Ford ECOSPORT
image description Ford FOCUS
image description Ford C-MAX
image description Ford TOURNEO CONNECT
image description Ford KUGA
image description Ford MONDEO
image description Ford MUSTANG
image description Ford S-MAX
image description Ford GALAXY
image description Ford EDGE
image description Ford TOURNEO CUSTOM
  • Garage Boes sluit zijn deuren om even uit te blazen

    Uw favoriete Ford-garage gaat op jaarlijks verlof. Op maandag 22/07 gaan we er voor twee weekjes tussenuit. We verwelkomen je graag met open armen vanaf maandag 05/08. Onze depannagedienst blijft uiteraard 24/24 beschikbaar op 012/741 841.